⌂GlucoHorse

Geef ons een link, en krijg 2 of 3 potten GlucoHorse cadeau !

Zijt ge professioneel met paarden bezig ? Hebt ge zelf een website, die met paarden of paardensport te maken heeft ? Of een blog ? Of houdt ge toevallig de site van de plaatselijke rijvereniging up-to-date ?

Zet dan een link naar www.glucohorse.be, en krijg twee of drie potten GlucoHorse cadeau. Een tekstlink is goed voor twee potten, een (bescheiden) banner op uw site levert drie potten GlucoHorse op. Daarbij is het de bedoeling dat de link op een goed bekeken pagina wordt geplaatst, en 12 maand op uw site blijft staan.

Tekstlink
Hoe gaat het praktisch in zijn werk ? Om een tekstlink te plaatsen zet ge het volgend stukje code in de html van uw webpagina:

Het resultaat ziet er ongeveer zo uit: GlucoHorse. Glucosamine voor pony en paard.

 

Banner
Om de GlucoHorse banner te plaatsen gebruikt ge de volgende code:

Het resultaat ziet er zo uit:GlucoHorse. Glucosamine voor pony en paard.

 

Aanvragen
Hebt ge een link of de banner op uw website geplaatst ? Dan hebt ge recht op één of twee gratis potten GlucoHorse. De potten aanvragen doet ge met een mail naar webmaster@glucohorse.com. In die mail geeft ge de volgende zaken op:

  • De url van de webpagina waar ge de link of banner hebt geplaatst.
  • Uw naam en volledig adres.
  • Of ge graag GlucoHorse Rood, dan wel GlucoHorse Groen wil krijgen.

Zodra we uw mail hebben ontvangen wordt de url die ge hebt opgegeven gecontroleerd. Blijkt de link inderdaad in orde, dan krijg ge van ons een bevestiging per mail. Een week tot veertien dagen later worden de gratis potten opgestuurd.

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email